Vzrušenie pri kartových kasínových hrách

Vzrušenie pri kartových kasínových hrách

Niektorí ľudia vyhľadávajú jednoduchosť a zaujímavé spracovanie výherných automatov, iní sa zasa nemôžu nabažiť napätia, ktoré zažijete jedine pri kartových hrách. Karty si získali mnoho fanúšikov nielen vo svete, ale aj na Slovensku.

Prečo ich ľudia tak milujú? Ak by ste sa spýtali samotných hráčov kartových hier, medzi odpoveďami by sa určite nachádzali tieto – karty sú zábava, karty sú vzrušujúce, karty sú jednoduché. Avšak, je tu ešte jedna vec, ktorá ľudí na kartových hrách priťahuje najviac – úspech závisí najmä od individuálnych skúseností a schopností hráča. Zatiaľ, čo väčšina kasínových hier stojí na šťastí a náhode, pri kartách musíte zapojiť všetky zmysly a rozum. V praxi to znamená, že keď si sadnete za hráčsky stôl a viete ako na to, máte naozaj slušné šance na výhru.

Jednou z najobľúbenejších hier u príležitostných, ale aj stálych hráčov, je blackjack. Blackjack sa nazýva aj „hra skúseností“ pretože výhra je v značnej miere závislá od vašich schopností a stratégie, ktorú pri hre použijete.

Ako si naplno užiť zábavu pri hraní blackjacku?

1. Poznajte blackjackové výrazy a termíny

Viete, čo znamená Hard hand alebo Unbalanced count? Pokiaľ sú pre vás tieto blackjackové termíny španielska dedina, pred hrou si ich poriadne naštudujte. Nevynechajte ani slová ako Hit, Stand, Double a Split, ktorými sa označujú rôzne možnosti hráča pri hre.

2. Pochopte pravidlá hry

Úspech v niektorých kasínových hrách, ako sú napríklad výherné automaty, nie je úzko spojený so znalosťou pravidiel, no pri blackjacku musíte poznať postup hry. Pravidlá blackjacku sú však veľmi jednoduché a rýchlo ich pochopí aj začínajúci hráč.

3. Otestujte stratégie

Tí najlepší blackjackoví hráči majú jednu obrovskú výhodu – môžu dlhodobo vyhrávať na kasínom. Jednou z často využívaných foriem hrania sú systémy a stratégie hry, ktoré obsahujú množstvo trikov a tipov. Na rozdiel od systémov využívaných pri rulete, majú tie blackjackové skutočnú šancu na úspech. Medzi overenými stratégiami nájdeme jednoduchšie počítanie kariet, ako napríklad systém Red Seven, ale aj zložitejšie, ktoré si už vyžadujú matematické myslenie.

4. Vyskúšajte si hry najskôr zadarmo

Výhody online kasín už okúsilo mnoho hráčov. Hranie z pohodlia domova, atraktívne bonusy, vyššia pravdepodobnosť výhry,... Máme pokračovať? Na Slovensku je zatiaľ jedinou legálnou alternatívou online kasíno eTipos.sk. V tomto kasíne od národnej lotériovej spoločnosti TIPOS nájdete širokú ponuku kartových hier, medzi ktorými nechýbajú ani rôzne verzie blackjacku. Vybrať si môžete z viacerých prevedení. A v internetovom kasíne máte skvelú príležitosť vyskúšať všetky hry najskôr zadarmo. Uzavrite pár stávok a pre reálnu hru si vyberte verziu, ktorá sa vám bude najviac páčiť.

5. Hrajte zodpovedne

V neposlednom rade platí pravidlo - hru si užijete jedine tak, ak budete zodpovedný hráč. Hrajte iba vtedy, keď sa pri hre cítite šťastne a uvoľnene. Stanovte si finančné a časové limity, ktoré vám zabránia skĺznuť k patologickému hraniu.

Blackjack