Prečo hrať blackjack iba v kasíne s licenciou

Prečo hrať blackjack iba v kasíne s licenciou

Nájsť si svoje obľúbené online kasíno má nesporne množstvo výhod. Hľadanie však býva celkom náročný proces. Často sa pri ňom hráči popália na kasínach, ktoré sľubujú hory-doly, ale v konečnom dôsledku je u nich spokojnosť hráča až na poslednom mieste. Úplne sa vyhnúť nepríjemným skúsenostiam asi nejde. No ak sa budete riadiť zdravým rozumom a svoje peniaze zveríte len licencovaným subjektom, riziko nepríjemností je veľmi nízke.

Práve na licencované online kasína by ste sa mali zamerať. Licencia je totiž už sama o sebe dôkazom, že kasíno je pod dohľadom a musí dodržiavať platné pravidlá a regulácie. Pre hráčov to znamená najmä znak serióznosti a spoľahlivosti. Samozrejme nie je licencia ako licencia. Ak si pozriete zahraničné kasína, väčšina z nich má licenciu z Malty, Gibraltáru či niekde z Karibskej oblasti..

V súčasnosti sme však najmä na Európskom trhu svedkami toho, že sa trh s hazardnými hrami začal výraznejšie regulovať. Výnimkou nie je ani Slovensko. Jednotlivé štáty sa snažia obmedziť voľnému pôsobeniu kasín na svojom území a samé začali vydávať licencie, spoľahlivým kasínam, ktoré splnili podmienky. Keď sme už spomenuli Slovensko, jediným licencovaným online kasínom v SR, kde ste si v minulosti mohli zahrať online blackjack legálne, bol eTIPOS.sk. Dnes už máte našťastie viac možností výberu. Výhod hrania v licencovanom online kasíne je viacero, no ako najdôležitejšie sme vybrali tieto.

Materinský jazyk kasína

Je pravda, že aj nelicencované kasíno môže mať preklad do slovenčiny, no tieto preklady bývajú často nekvalitné. Licencované kasína majú stránky vždy spracované v lokálnom jazyku plnohodnotne. Ani menej jazykovo zdatní hráči sa nemusia báť toho, že by došlo k nedorozumeniu v dôsledku nepochopenia textu alebo pravidiel.

Férovosť v nastaveniach kasínových hier

Férovosť je veľmi silný argument, prečo hrať v online kasínach s licenciou. Tieto kasína sú pravidelne auditované. Musia doložiť aj to, že blackjack a ostatné kasínové hry sú nastavené tak, aby v žiadnom prípade nedochádzalo k umelému vychýleniu herného systému v prospech kasína. I keď si hráči často zanadávajú, keď dealer otočí kartu a vyhrá, hoci vy máte súčet 20. V licencovanom kasíne je to vždy iba o pravdepodobnosti a šťastí.

Bezpečnosť pri peňažných transakciách

Bezpečnosť hry v kasíne je ďalšia vec na ktorej extrémne záleží. Finančné operácie spojené so zadávaním svojich citlivých bankových údajov sú chúlostivé v akomkoľvek odvetví, online hazard nevynímajúc. Kasína s licenciou však musia mať viacero systémov šifrovania, ktoré zabezpečujú, aby sa k vašim peniazom a osobným údajom nedostal nikto nepovolaný. Bezpečnostné kontroly v licencovaných kasínach vykonávajú príslušné úrady aj niekoľkokrát ročne.

Istota vyplácania výhier

Rýchlosť a ochota vyplácania výhier je téma, o ktorej sa rozprávajú legendy. Asi každý „väčší“ kartový hráč zažil ťažkosti s vyplácaním výhier. Bohužiaľ sa naozaj často stáva aj to, že kasína s pochybnou licenciou väčšiu výhru nevyplatia a hráč sa prakticky nemá ako brániť. Buď sa vôbec nie je na koho obrátiť, alebo treba kontaktovať zahraničné úrady v cudzom jazyku. A to je beh na veľmi dlhú trať. Kasína s licenciou musia pri splnení licenčných podmienok garantovať dostatočné finančné prostriedky na to, aby vám výhru mali z čoho vyplatiť. Preto sa ani pri naozaj vysokých výhrach nemusíte báť, že ich nikdy neuvidíte.

Podpora pri riešení problémov

Raz za čas sa stane, že aj v najlepšom kasíne vznikne situácia, ktorú je treba vyriešiť priamo s kasínom. V nelicencovanom kasíne to môže byť problém. Ochota riešiť a nahradiť hráčovi škody, spôsobené hoci aj chybou v ich systéme nebýva veľká. Veď prečo aj. V licencovaných kasínach býva podpora vyriešená oveľa lepšie. Kontakty sa neskrývajú na nezmyselných podstránkach. Call centrum alebo infolinka je dostupná drvivú väčšinu času a pracujú na nej ľudia ochotní a schopní kedykoľvek pomôcť.

Blackjack